"Jeg kan kun give Trine mine bedste anbefalinger i forhold til yoga og terapiforløb. Hendes ugentlige yogatimer er som balsam for sjælen, hvor du via Trines guidede meditation under og mellem øvelserne opnår den fulde afslapning. Det foregår på en stille og rolig måde, hvor alle kan være med. Og det skal lige nævnes at Trine har den mest fantastiske rolige stemme, som gør, at du ikke kan undgå at blive afslappet.

I henhold til terapiforløbet har Trine hjulpet mig til at få en langt større forståelse af mig selv og mine handlingsmønstre. Hun har i den grad hjulpet mig til at finde vej til min indre kerne, større fodfæste i livet og givet mig mange aha-oplevelser samt svar på spørgsmål jeg har søgt. Hver terapi slutter af med en halv times healing, som er helt fantastisk og giver, i hvert fald mig, ro og ny energi. Det er hårdt arbejde, men det er den bedste investering jeg længe har gjort for mig selv, så igen,- de bedste anbefalinger til Trine skal der lyde herfra."

-Annika (Kan også ses på Mærk-dig-selv klinikkens facebook)

 

"Trine har åbnet op for en helt ny verden for mig, som jeg aldrig har været i sinde. Jeg har prøvet mange behandlingsformer, men det her er den bedste form for samtaleterapi og healing jeg nogensinde har prøvet- og det er her mit livs svar er kommet frem, som jeg aldrig troede! Jeg kan klart give de varmeste anbefalinger"        

-Dennis (Kan også ses på Mærk-dig-selv klinikkens facebook)

 

"Mit forløb hos Trine har virkelig hjulpet mig meget. Inden jeg kom hos Trine, havde jeg ingen energi og blev drænet af mit eget tankemylder. Samtalerneog healingen har givet mig mere indre ro og en følelse af, at alle brikkerne er ved at falde på plads. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Trine:)"

-Anja (Kan også ses på Mærk-dig-selv klinikkens facebook)

 

"Efter en periode på 4 uger hvor jeg var konstant energiforladt og forkølet, lavede stort set ikke andet en at arbejde og sove, opsøgte jeg Trine til healing. Efter 3 gange har jeg fået energi til at træne på daglig basis som jeg plejer, tilmed er mine kroniske smerter formindsket."

-Rikke (kan også ses på Mærk-dig-selv klinikkens facebook)

 

"Det er så dejlig yoga ! Jeg får både yoga øvelser og sindet og åndedrættet arbejdet igennem. Der skiftes mellem yoga øvelser og afslapning .,,,, det er det der er det fantastiske . Åndedrættet er også med hele tiden. Jeg har mine øjne lukket i de 2 timer jeg er til yoga. Trine gennemgår kroppen til afslapning mellem hver yoga øvelse. Det er så afslappet og om vinteren er der ild i brændeovnen. Jeg elsker hendes yoga."

-Dorte (kan også ses på Mærk-dig-selv.dk klinikkens facebook) 

 

"Jeg og min kæreste var til workshop med Ayurvedisk gå-massage, og jeg skal hilse og sige at det var rigtig godt! Både min kæreste og jeg tog hjem med en følelse af, at det her kunne vi faktisk godt finde ud af alligevel! Jeg anbefaler varmt at deltage til workshops, helst gerne med kæreste/mand/kone, for så kan man bruge en aften på ren afslapning på en super god måde!"

-Rachel (kan også ses på Mærk-dig-selv klinikkens facebook)

 

"Jeg havde brug for hjælp til at komme ind under huden på et helt specifikt problem. Det hjalp hun mig - på allerfineste vis - med, og har hjulpet mig med at gen-finde mit fokus!! 
Jeg kan stærkt anbefale dig at have en session med Trine, hvis du er lidt svimmel i verden og har brug for hjælp!! Det har hjulpet mig meget! Tak!"

-Fleur (Kan også ses på Mærk-dig-selv klinikkens facebook)

 

"Jeg kan varmt anbefale Trine Mærk-dig-selv-klinikken. Har været igennem et forløb ''det indre barn'', hvor jeg har lært at få kontakt til mit indre barn. Det har sat gang i en god indre proces. Jeg er blevet bedre til at være opmærksom på, at mærke følelserne i min krop i bestemte situationer og tage alle beskeder alvorlig. Har fået ''værktøjer'' til at flytte mig og passe på mig selv og alle følelser er ok. Trine er meget nærvær, hjertevarm og imødekommende og en fantastisk healer."

- Jane

 

"Jeg kom i kontakt med Trine gennem hendes mor på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde det svært p. gr. af min mands sygdom, som havde krævet intens pleje gennem mange år.

 

At komme til Trine og tale om tingenes tilstand og blive healet, var på en måde som at blive frataget et åg og få åbnet øjne og ører. Jeg blev gladere og kunne bedre overskue min hverdag. Det blev til fem besøg hos Trine, men jeg kan nu bagefter mærke, at jeg burde have taget endnu et forløb. Hun har en enorm empati, er god at tale med og hendes fornemmelse (clairvoyance) kom til at holde stik.

 

Hun så bl.a., at jeg ville komme til at rejse. Det havde jeg svært ved at forestille mig på det tidspunkt, men efter min mands død har jeg været i Barcelona, Berlin og senest på Madeira.

 

Ønsker Trine al det bedste og har hende tit i tankerne, måske jeg vil opsøge hende igen." -Alice

 

"Wauw sikke en oplevelse jeg fik hos Trine. Jeg har prøvet mange alternative behandlinger og behandler, men aldrig en regressions behandling.

Jeg følte mig fuldstændig tryg i Trines nærvær og vi havde en rigtig dejlig og hjertevarm samtale både før og efter min rejse. Jeg kan varmt anbefale en behandling hos Trine det var trygt, hjertevarmt og yderst spændene. Tak for dig."

-Mie (Kan også ses på Mærk-dig-selv Klinikkens facebook)

 

"Jeg er begyndt til yoga hos Trine, som er en super dygtig underviser. Man mærker, at Trine har en dybere forståelse for den ældgamle indiske yogaform, som er mere end blot fysisk træning. Men Trine har også megen empati og bevidsthed med i sin undervisning. Jeg har glemt, hvor megen godt den yogaform gør.

Derudover har jeg fået adskillige healinger af Trine - også min hund. Her er Trine også super dygtig. Det har både været meget behageligt, men også bevidstgørende. Hertil har jeg altid fået et par ord med omkring, hvad hun mærkede, og hvad jeg måske ikke altid lige selv kan se - det har kun været 'spot on'! Derfor giver jeg min varmeste anbefalinger til Mærk-dig-selv Klinikken!!"-Mette H (Kan også ses på Mærk-dig-selv Klinikkens facebook)

 

"Kære Trine,

Du kunne ikke ramme mere plet!

De ting du nævnte, har givet mig endnu mere indsigt i mig selv og hvor jeg yderlig skulle kigge efter, for at blive det menneske jeg holder så meget af.

Det at du prikkede på de ømme punkter, var hårdt, men ikke ubehagelig, da jeg har følt mig tryg hos dig, og turde derfor også at være fuldkommen åben og sårbar.

Resultatet var maximalt for mig og du gav alt.

Ord er ikke nok til at takke dig." -Jan

 

"Skønne, skønne fjernhealinger med meget præcise beskeder fra den åndelige verden.

Jeg kan varmt anbefale Trine."

-Emilie (Kan også ses på Mærk-dig-selv Klinikkens facebook)

 

"Jeg har været rigtig glad for denne yogaform og har allerede fra første gang mærket stor effekt."

-Mette C (Kan også ses på Mærk-dig-selv Klinikkens facebook)

 

"Deltog sammen med en veninde i en Ayurvedisk Gå-massage workshop hos Trine. Jeg brugte 4 timer en aften og fik en grundig indføring i den forholdsvis simple, men yderst effektive massageform. En skøn, behagelig og dyb dyb massage, hvor man føler hele kroppen er blevet gennemarbejdet. Føler jeg er klar til at give massage til andre efter Trines grundige og rolige gennemgang af teknikken."

-Berit (Kan også ses på Mærk-dig-selv Klinikkens facebook)

 

"Tak for en virklig skøn yoga-form Fantastisk kvalitetstid for sig selv og med en super behagelig, dygtig og rolig underviser.

Tak Trine ❤️❤️ vi ses helt sikkert igen."

-Lena (Kan også ses på Mærk-dig-selv Klinikkens facebook)

 

"Jeg kan varmt anbefale denne form. Jeg er nok et af de mest stive mennesker, og selv jeg kan allerede efter 5-6 behandlinger mærke en meget større kropslig bevidsthed samt bevæge lemmer jeg ikke anede kunne bevæges :) Så giv dig selv en velfortjent pause fra stress og jag"

-Helle W (Kan også ses på Mærk-dig-selv Klinikkens facebook) 

 

"Trine underviser så alle kan være med og kroppen kommer i hamoni"

-Helle E (Kan også ses på Mærk-dig-selv Klinikkens facebook)

 

"Super form for yoga, alle kan følge med, også selv om man hverken har prøvet yoga eller meditation før."

-Susanne (Kan også ses på Mærk-dig-selv Klinikkens facebook)