Anbefalinger

"Efter en periode på 4 uger hvor jeg var konstant energiforladt og forkølet, lavede stort set ikke andet en at arbejde og sove, opsøgte jeg Trine til healing. Efter 3 gange har jeg fået energi til at træne på daglig basis som jeg plejer, tilmed er mine kroniske smerter formindsket."

-Rikke 

 

"Jeg kan varmt anbefale Trine Mærk-dig-selv-klinikken. Har været igennem et forløb ''det indre barn'', hvor jeg har lært at få kontakt til mit indre barn. Det har sat gang i en god indre proces. Jeg er blevet bedre til at være opmærksom på, at mærke følelserne i min krop i bestemte situationer og tage alle beskeder alvorlig. Har fået ''værktøjer'' til at flytte mig og passe på mig selv og alle følelser er ok. Trine er meget nærvær, hjertevarm og imødekommende og en fantastisk healer."

- Jane

 

"Jeg kom i kontakt med Trine gennem hendes mor på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde det svært p. gr. af min mands sygdom, som havde krævet intens pleje gennem mange år. 

At komme til Trine og tale om tingenes tilstand og blive healet, var på en måde som at blive frataget et åg og få åbnet øjne og ører. Jeg blev gladere og kunne bedre overskue min hverdag. Det blev til fem besøg hos Trine, men jeg kan nu bagefter mærke, at jeg burde have taget endnu et forløb. Hun har en enorm empati, er god at tale med og hendes fornemmelse (clairvoyance) kom til at holde stik.

Hun så bl.a., at jeg ville komme til at rejse. Det havde jeg svært ved at forestille mig på det tidspunkt, men efter min mands død har jeg været i Barcelona, Berlin og senest på Madeira.

Ønsker Trine al det bedste og har hende tit i tankerne, måske jeg vil opsøge hende igen." 

-Alice

 

"Kære Trine,

Du kunne ikke ramme mere plet!

De ting du nævnte, har givet mig endnu mere indsigt i mig selv og hvor jeg yderlig skulle kigge efter, for at blive det menneske jeg holder så meget af.

Det at du prikkede på de ømme punkter, var hårdt, men ikke ubehagelig, da jeg har følt mig tryg hos dig, og turde derfor også at være fuldkommen åben og sårbar.

Resultatet var maximalt for mig og du gav alt.

Ord er ikke nok til at takke dig." -Jan

 

"Deltog sammen med en veninde i en Ayurvedisk Gå-massage workshop hos Trine. Jeg brugte 4 timer en aften og fik en grundig indføring i den forholdsvis simple, men yderst effektive massageform. En skøn, behagelig og dyb dyb massage, hvor man føler hele kroppen er blevet gennemarbejdet. Føler jeg er klar til at give massage til andre efter Trines grundige og rolige gennemgang af teknikken."

-Berit 

 

"Super form for yoga, alle kan følge med, også selv om man hverken har prøvet yoga eller meditation før."

-Susanne 

 

"Tak fordi du åbnede mit hjerte, og tak fordi du gav din viden og ro videre til mig. Meditations forløbet har været meget lærerigt, inspirerende og utroligt givende. Min underviser har haft stor viden, indenfor sit felt- herligt at hun har kunne vejlede mig i en retning, som jeg næsten ikke havde turde håbe på, på så kort tid. Det der har virket for mig er, at jeg blev vejledt til at finde ro i mig selv. Jeg vil gerne anbefale forløbet til andre! Jeg er helt tryg ved dig og det vil jeg med sindsro kunne give videre til mennesker, som jeg holder af!"

-Dorte

 

"Jeg blev opmærksom på meditations forløbet, da jeg skal bruge det jobrelateret og tænkte også at jeg privat ville kunne få nytte og gavn af forløbet til at styrke min egen omsorg og fokus på velvære. Forløbet har været godt, god stemning, trygge rammer. Rar, kompetent og omsorgsfuld underviser m. blik for individuelle behov. Gode brugbare øvelser og dialoger-god guidning. Jeg vil anbefale forløbet til andre, så de kan få inspiration til at arbejde med egen "proces" og opnå mere balance."

-Maria 1

 

"Jeg startede på "Find din unikke vej i den spirituelle verden" forløbet, for at få åbnet op for at kunne heale og for at kunne bruge clairvoyance til at hjælpe andre. Jeg forventede at få åbnet op for clairvoyance og healing, samt få en større bevidsthed omkring spiritualitet og mine forventninger blev indfriet til fulde. Forløbet har været godt sat sammen og trinnene har passet godt sammen. Jeg er blevet meget mere bevidst om min egen spiritualitet og kan se hvordan jeg kan bruge den i min hverdag. 

Trine er en rigtig god underviser, som kan formidle på en letforståelig måde og hun er rigtig god til både at være seriøs omkring spiritualitet, men samtidig at videregive den lethed, der hører med til den spirituelle tilgang til livet. Trine formår at være professionel, men med masser af grin og lethed. Det var god sammenhæng ml. teori og praksis. Jeg vil helt klart anbefale forløbet til de mennesker, som gerne vil have øget bevidsthed om spiritualitet og blive klogere på egne evner"

-Maria 2