Workshop i Ayurvedisk Gå-massage

På denne workshop lærer du helt praktisk, trin for trin (bogstaveligt talt) at give Ayurvedisk Gå-massage.

Ayurvedisk Gå-massage er en yderst effektiv massage form, som er baseret på traditionel Ayurvedisk viden. Ayurveda er det 5000 år gamle medicinsystem, som stadig bliver praktiseret i Indien.

Massageformen er meget holistisk og går dybere end almindelig massage, idet den udover at arbejde med kroppens muskler, også arbejder med diverse trykpunkter og meridianbaner (energibaner) samt aktiverer og løsner blokeringer her. Ayurvedisk Gå-massage arbejder dermed med dit overordnede helbred, da den balancerer alle dine indre systemer og dit underliggende energisystem.

Det er en massage form, der arbejder med kroppens struktur og holdning, og den kan afhjælpe mange forskellige former for smerter og gener i din krop.

Rent praktisk foregår det ved at den der modtager ligger fuldt påklædt på en madras på gulvet, mens den der giver massagen bruger sine fødder til at massager hele kroppen med kontrollerede og dybe tryk.

Workshoppens fokus er overvejende praktisk og programmet ser ud på følgende måde:

  • Kort Introduktion- Hvem er i, hvem er jeg og lidt om Ayurvedisk Gå-massage.
  • Demonstration- Jeg demonstrer udførligt teknikken.
  • Første prøve gang- Her skal i skiftevis modtage og give massagen, samtidig med at jeg guider jer igennem.
  • Pause- Kaffe, te, kage og frugt.
  • Anden omgang med massagen- Mens jeg går rundt og hjælper, prøver i én gang til.
  • Afrunding- Evt. Spørgsmål og mulighed for diplom.

 

Introduktions pris: 990 kr pr. person eller 1800 kr pr. par, som inkluderer alle redskaber, te/kaffe, vand, frugt og kage og en udførlig skriftlig instruktion, som er din for altid.

Det hele foregår på Nøddehegnet 34 i Nødebo.

Tilmelding er først gældende når overstående beløb er betalt enten med Mobile Pay: 95860"Mærk dig selv klinikken"

Tilmeldingen er bindende.

Datoer:

Ring eller skriv og hør nærmere.

 

Hvem er jeg:

Jeg hedder Trine og jeg har været i Indien, nærmere bestemt Shri Kali Ashram og uddanne mig til yogalærer (200 timers Yoga Alliance Teacher) Hver dag udvekslede vi Ayurvedisk Gå-massage, idet den blandt andet smidiggør og forbereder kroppen til yogaen, samt afhjælper spændinger og ømme muskler. Jeg forelskede mig i denne massageform og dens virkning og derfor er det min drøm, at udbrede den i Danmark, så mange som muligt kan få glæde af den.