Sandheden om følelser og hvordan du tager dig af dem.

Dette foredrag er til dig, som allerede har prøvet løsningen med at skubbe dine følelser væk og som har fundet ud af, at det ikke virker i længden. Enten slår de til igen, når du mindst venter det eller også ligger de konstant, lige under overfladen, som et tæppe der fylder og forhindrer dig i at leve det liv, du gerne vil. 

Det skaber utryghed og en følelse af magtesløshed, når der er så stærke kræfter indeni os, som vi føler, vi ikke kan styre.

På dette fordrag vil jeg fortælle dig om dine følelsers skjulte verden. 

Jeg vil give dig en, for de fleste, ny vinkel på følelser og hvordan de fungerer, som vil hjælpe dig til at få mere ro og glæde ind i dit liv.

Der findes ikke noget Quick fix, så det er dette foredrag, bestemt ikke noget forsøg på at være. Alligevel er teknikken virkelig effektiv og brugbar for alle. 

Jeg vil gerne vise dig en konkret og tryg teknik, til at håndtere dine følelser, som du selv kan bruge, til gradvist at håndtere dine følelser, lag for lag.

Teknikken stammer fra Buddhismen, men jeg har formet den i samspil med mine klienter og gjort den til mit eget redskab. Faktisk er den blevet til én af hovedredskabere til at hjælpe mine klienter, med følelser som f.eks. stress, dyb sorg og vrede.

I det daglige bruger en blanding af Traditionel Psykoterapi og Alternative metoder, til at hjælpe helt almindelige mennesker som dig og mig, til at få det bedre og udvikle deres fulde potientiale, så de kan leve det liv, de ønsker sig.

Deltag i foredraget og få et redskab, som du kan bruge resten af dit liv.

Foredraget afholdes tirsdag d. 3.12.19 fra 19.00-21.00 og søndag d. 2.2.20 fra 19-21.

Adresse: Nøddehegnet 34. 3480 Nødebo. Der er gratis parkering.

Foredraget koster 299 kr for 1 person og 499 kr. for 2 personer. Prisen inkluderer te/kaffe, frugt og nødder. 

Du tilmelder dig ved at sende mig en sms på 60679213 eller en mail på Trih86@hotmail.com og samtidig overføre overstående beløb til Mærk Dig Selv Klinikkens Mobilepay på 95860 eller konto: 3361 3363009077