Find din helt unikke vej i den spirituelle verden og åben op for nye sider af dig selv

Igen i år, skal vi på dette intensive udviklingsforløb stifte bekendtskab med forskellige emner inden for den spirituelle verden, med fokus på din selvudvikling. Hele formålet med forløbet er at åbne op for sider i dig selv, som har ligget gemt væk og derved finde dine helt unikke potentialer frem, så du kan leve fuldt og helt.

Du får hele 93 timer til denne opdagelsesrejse i dig selv. Det er din helt unikke rejse, som ikke skal ende noget bestemt sted. Der er således ingen krav eller forventninger til dig eller dine præstationer, det skaber et frit og let læringsmiljø. Forløbet er hovedsageligt praktisk orienteret, så vi bruger så lidt tid som mulig på at sidde og lytte og derved får mest mulig tid til at mærke øvelserne på vores egen krop. Sammen skaber vi et trygt rum og med max. 10 deltager bliver der god tid til dig og din udvikling. Vi går til det hele med nysgerrighed over for os selv og hinanden og du vil blive inviteret til at mærke efter, hvordan de enkelte øvelser og oplevelser føles for dig og din krop. Du vil hver weekend lære ting og få redskaber, som du vil have glæde af resten af dit liv.

Vi bruger altså en let og legende tilgang, til at dykke ned i de forskellige emner inden for spiritualitet, selvudvikling og psykologi. Og hvorfor psykologi? Fordi dine mønstre og tunge følelser blokerer for, at du kan mærke dig selv, din egen energi og universets energi. Jo mere du får ryddet op i de tunge ting, desto mere kan livet og energierne flyde frit igennem dig og du kan mærke dig selv og din intuition meget tydeligere. For at undgå at vi bruger den dyrebare tid vi har sammen, (som vi skal bruge på at gå på opdagelse) på at rode rundt i alt for tunge følelser og lave gruppeterapi, er det et krav at du gennemgår et individuelt 10 ganges terapi forløb med efterfølgende healing hos mig, mens du går på forløbet. Her vil du få mulighed for at dykke ned i og få redskaber til de mønstrer og udfordringer, som fylder i dit liv. (Merudgift på 6000 kr. for i alt 20 timer egen-Terapi og Healing a´2 timer pr. gang. Normalpris er 6500 kr.)

Forløbet er opdelt i moduler og hvert modul har et tema, men jeg vil altid gøre brug af min intuition og det, der opstår i nuet til at skræddersy vores tid sammen, så du får mest muligt ud af forløbet. Alle øvelser er frivillige og de er designet til at åbne dit hjerte og dit sind op, så du kan opnå dit fulde potentiale. På hvert modul prøver vi forskellige metoder af, så du kan mærke efter, hvad der fungerer bedst for dig.

 

Modul 1: Meditation og Mindfulness.

-Her lærer du forskellige meditationer og teknikker til at være i nuet. Du kommer til at lære Buddhistiske mediationer, som hjælper dig med at skabe ro og nærvær, du får redskaber til at håndtere svære følelser, du vil lære Shamaniske meditationer, som hjælper dig med at finde svar. Nogle meditationer vil have fokus på at komme dybt ned i kroppenog forbinder dig til jordens energi, andre forbinder dig til universet. Der vil være både korte og lange meditationer, så du efterfølgende kan tilpasse dem i din hverdag. De fleste vil være stillesiddene, men nogle vil være i bevægelse. Du vil få en masse redskaber med hjem, som du kan gøre brug af resten af din liv.

 

Modul 2: Psykologiens verden ved gæsteunderviser Stuart Greene

-Her fokuser vi på hvordan vores sind hænger sammen, vi kommer ind på mønstre, ego, følelser og meget mere. Stuart vil dele ud af sin store viden og han ser dig, både som individ og som en del af gruppen og på den måde taler han til det, som har brug for at åbne sig op, så du kan udvide din bevidsthed.

Hvis vi gerne vil tættere på os selv og mærke vores sjæl, må vi forstå hvorfor vi har lukket ned og hvordan vi hjælper sindet med at åbne op igen.

 

Modul 3: Healing og Energier

-Her vil jeg åbne din evne til at modtage- og videregive universets energier op. Det bliver en spændende weekend, hvor vi øver os i at mærke energierne i os selv og hinanden og du vil lære hvordan du healer dig selv og andre. 

 

Modul 4 og 5: Intuition og Clairvoyance

-I dette og næste modul, skal vi træne vores intuition og øve os i at fornemme andres energier. Vi skal dykke ned i symboler, farver og de forskellige måder man kan se, høre og mærke andres energier. Vi øver os også i at åbne op og lukke ned for disse sanser. Vi arbejder kun med clairvoyance, som et udviklingsredskab, så vi kan hjælpe os selv og evt. andre, vi arbejder derfor ikke med fremtid.

 

Modul 6: Opsamling og hvad så nu?

-Vi samler op på alt det vi har lært og sammen undersøger vi, hvilken retning du er på vej hen i dit liv og hvordan du fremadrettet kan bruge det du har lært på kurset, så du kan leve dit liv fuldt ud.

 

Hvert modul består af lørdag fra 10-17 og søndag 11-17, dog er sidste modul kun 1 dag. Vi starter hvert modul med langsomt at glide fra hovedet og ned i vores krop. Til det bruger vi enten en meget langsom, afslappende og meditativ yogaform (Traditionel Tantra Yoga- Som alle kan være med til) eller andre øvelser, som får os fra hovedet og ned i kroppen, med undtagelse af det modul, hvor Stuart Greene kommer, da vi så meget som muligt, skal have glæde af hans store viden. 

 

Hvem er jeg:

Jeg er uddannet som Clairvoyant, Healer, Terapeut og Yogalærer. Jeg bruger min intuition i alt hvad jeg laver og jeg har gennem årene opbygget en stor værktøjskasse inden for alle de overstående verdener. Jeg brænder for selvudvikling på alle planer og jeg har hjulpet mange mennesker med at ændre deres liv i den retning, de altid drømt om, men ikke har haft redskaberne til. For mig er spiritualitet, energier og universet, det naturligste i verden og jeg sætter en ære i at gøre det håndgribeligt og holde det nede på jorden. Jeg er passioneret omkring menneskers udvikling og jeg mener at det er så vigtigt at åbne op for gemte sider i os selv, så vi kan leve så andt og fuldt ud som muligt.

Dette forløb blev vist mig så tydeligt af universet og da jeg underviste 1. hold sidste år, var det som om alle brikkerne faldt på plads indeni mig, det føltes bare helt rigtigt, så nu kribler det i mig for at gøre det igen. 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig, med at åbne op for alt det, det er meningen du skal være.

Jeg er ejer af Mærk-dig-selv Klinikken og du kan læse lidt anbefalinger af mit arbejde på Mærk-dig-selv Klinikkens facebook side. 

 

Hvem er gæsteunderviser Stuart Greene:

Vi er så heldige at Stuart fra Irland, endnu engang har sagt ja til at undervise os en hel weekend. Han har været min lærer og terapeut gennem mange år og jeg har den dybeste respekt for hans evner som lærer og som menneske. Stuart har en meget lang række af uddannelser bag sig, som er en god blanding af psykologi og spiritualitet. Han har en kæmpe viden og erfaring, som han frit og uhøjtidligt deler ud af og han har sit store hjerte på det helt rette sted. Han bruger sin stærke intuition til at tale til det i dig, som har brug for at blive åbnet op, for at du kan udvikle dig.

Selvom Stuart har undervist en del i Danmark, kan han altså stadig ikke dansk, men han formidler på et letforståeligt engelsk, som vi sammen hjælper hinanden til at oversætte, hvis behovet skulle opstå. Undervisningen foregår over skype, for at holde prisen på kurset nede. Det er afprøvet et utal af gange, når han underviser danskere og det fungerer rigtig godt.

 

Tid og sted:

Den 31.8.19 10-17 og den 1.9.19 11-17.

Den 21.9.19 fra 10-17 og den 22.9.19 11-17.

Den 12.10.19 fra 10-17 og den 13.10.19 fra 11-17.

Den 2.11.19 fra 10-17 og den 3.11.19 fra 11-17.

Den 23.11.19 fra 10-17 og den 24.11.19 fra 11-17.

Den 4.12.19 fra 16-22.

Det hele foregå i rolige og hjemlige omgivelser i mit hyggelige hus i Nødebo, som ligger mellem Hillerød og Fredensborg. En lille sti fører fra huset direkte ind i Gribskoven og en anden sti fører ned til den smukke Esrum sø. Der er gratis parkering og kommer man med det offentlige kan vi evt. arrangerer samkørsel og ellers tilpasser vi mødetiderne lidt, så det passer med bus 307 (som tager 17 min.) fra Hillerød st.

OBS. Her bor en lille meget rolig og meget kærlig bomuldshund, ved navn Futte.

 

Pris og betaling:

Pris for 73 timers undervisning, gæsteunderviser, materialer, diplom, medlemskab af lukket facebook gruppe, te/kaffe og frugt 12000 kr. Det svarer til en pris på 164,3 kr. i timen.

Du sparer 1000 kr. ved at betale hele beløbet inden kursus start og ellers er det muligt at dele betalingen op i max. 12 rater a´ 1000 kr. (Gerne færre) 1. rate skal betales ved tilmelding og de efterfølgende 11 rater skal betales den 1. i hver efterfølgende måned. Husk merudgiften til dit individuelle Terapi- og Healings forløb på 6000 kr. også denne udgift kan deles op i max. 12 rater a´ 500 kr. Tilmeldingen er bindende og der er ingen refundering. Ved min eller Stuarts sygdom, rykkes undervisningen.

Hvis jeg ikke har mødt dig før, så lad os aftale et møde, så vi kan lærer hinanden bedre at kende. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål omkring mig og forløbet. Mødet er selvfølgelig helt GRATIS og 100 % UFORPLIGTENDE. 

Kontakt mig endelig. Alle spørgsmål er mere end velkomne.

Tlf. 60679213 eller mail Trih86@hotmail.com 

Trine Hansen Underviser, Clairvoyant, Healer, Terapeut, Yogalærer Stuart Greene Gæsteunderviser