Healing: Healing betyder at skabe balance, ved hjælp af energi, at bringe den der bliver healet i kontakt med sin helhed fysisk, psykisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt- altså på alle planer. Healing skaber balance i energifeltet og hermed også i bevidstheden og i den fysiske krop. Healing kan kun tilfører dig gode ting. Jeg bruger forskellige former for healing og blander dem ofte. Hver healing er helt unik, da jeg altid følger min intuition og på den måde kan jeg give dig den healing, der er til dit højeste bedste lige nu. Du bestemmer helt selv om jeg skal ligge mine hænder på dig eller ej, healingen fungerer på samme måde, hvad end du vælger. En healing session starter altid med en samtale, så kommer du op og ligge på en briks, fuldt påklædt og med et tæppe over dig, jeg sætter noget behageligt musik på og du skal nu bare slappe af og nyde det. Når healingen er færdig har vi en samtale om både din og min oplevelse af healingen og jeg giver dig eventuelle budskaber og råd som jeg har fornemmet under healingen. OBS: Ofte er en healing ikke nok til at lave store ændringer i dit energi system, jeg vil derfor anbefale dig et forløb af flere healinger, som er skræddersyet dine behov.  Fjernhealing: Fjern healing fungerer på samme måde- og lige så virkningsfuld som almindelig healing. Her aftaler vi en tid hvor du ligger eller sidder behageligt hjemme hos dig selv, sæt gerne noget afslappende musik på og vær så afslappet som muligt. Prøv at lade tankerne flyve, uden at holde fast i nogle af dem, bare vid at du gør noget godt for dig selv lige nu. Når healingen er færdig ringer jeg, sender en sms eller en mail, alt efter hvad vi har aftalt og jeg fortæller dig, hvad jeg har fornemmet under healingen. OBS: Ofte er en healing ikke nok til at lave store ændringer i dit energi system, jeg vil derfor anbefale dig et forløb af flere healinger, som er skræddersyet dine behov.  Normale reaktioner under healing: Hurtige øjnebevægelser, åndedræts ændringer, synkebevægelser, tårer, latter, fryser, sveder, sover, trækninger i ansigt, fingere og tæer, tør i munden, diverse kropsbevægelser, maverumlen osv. Alt er helt som det skal være, så prøv at slappe af og accepter din krops reaktioner på healingen. OBS Healingens virkning har intet at gøre med, hvor meget eller lidt du mærker under og efter healingen. Mulige reaktioner efter healing: Træthed, fryser/sveder, gamle symptomer kan dukke op igen en overgang, fysisk ondt, humørsvingninger, meget tøstig/sulten, snurren i kroppen, ser alt ting meget klare, meget afslappet, fuld af energi, glæde, overskud, mere i balance osv.  Energierne arbejder i din krop 1-2 døgn efter din healing. Vær blid ved dig selv, accepter de gode ændringer der sker i din krop, slap af så meget som muligt og drik massere af vand.

Healing

Healing betyder at skabe balance, ved hjælp af energi, at bringe den der bliver healet i kontakt med sin helhed fysisk, psykisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt- altså på alle planer.

Jeg arbejder ud fra en tankegang om, at kroppens energisystemer – det der også kaldes chakraer og meridianer, har et direkte tilhørsforhold til vores fysiske organer og hele kroppen. Når energien til vores krop i disse energibaner forstyrres, så har kroppen sværere ved at klare sig imod sygdomme.

Energisystemet påvirker også vores mentale helbred og vores sindstilstand. Det betyder, at hvis det er i ubalance, så bliver vi stressede og har sværere ved at finde overskud i hverdagen.

Healing skaber balance i dit energisystem og hermed også i din bevidsthed og i din fysiske krop. Healing kan kun tilfører dig gode ting.

Jeg har lært forskellige former for healing og blander dem, som jeg fornemmer er bedst for dig. Jeg åbner mig, som kanal for universets energi og lader energierne glide igennem mig og ind i dig. Hver healing er helt unik, jeg altid følger min veludviklede intuition og på den måde kan jeg give dig den healing, der er til dit højeste bedste lige nu.  Det er meget forskellig hvordan en healing føles. De fleste bliver virkelig dybt afslappede og mange mærker summen, sitren, varme i deres krop. Nogle ser farver og symboler, andre mærker at de bliver løftet op, trykket ned eller holdt i hånden. Din oplevelse af energierne i din krop, har intet at gøre med effekten af healingen. Hvis du ikke er så glad for berøring, så kan det sagtens lade sig gør uden og healingen er præcis lige så virkningsfuld, som med hænder. En healing session starter altid med en samtale, så kommer du op og ligge på en briks, fuldt påklædt og med et tæppe over dig, jeg sætter noget behageligt musik på, jeg guider dig til at sætte en intention og du skal nu bare give slip, slappe af og nyde det så godt du kan. Når healingen er færdig har vi en samtale om din oplevelse af healingen og jeg giver dig en kort beskrivelse af din energi og hvordan energierne arbejdede i dig. En healing er en dejlig wellness lignende oplevelse, som støtte, renser og balancerer dit energisystem og derved resten af dig.  Healinger er altså en måde at arbejde med dig selv, på en meget blid og kærlig måde, men hvis du har dybere ubalancer, så er healing ikke nok, så skal vi arbejde på flere fronter, for hvis vi ikke forstår hvad ubalancerne er lavet af og ikke laver de ændringer, der skal til i vores liv, så kommer de tilbage i vores energisystem igen. Derfor anbefaler jeg at du kombinerer healingen med Intuitiv Terapi, som du kan læse om lige her:

Jeg har lært forskellige former for healing og blander dem, som jeg fornemmer er bedst for dig. Jeg åbner mig, som kanal for universets energi og lader energierne glide igennem mig og ind i dig. Hver healing er helt unik, jeg altid følger min veludviklede intuition og på den måde kan jeg give dig den healing, der er til dit højeste bedste lige nu.  

Det er meget forskellig hvordan en healing føles. De fleste bliver virkelig dybt afslappede og mange mærker summen, sitren, varme i deres krop. Nogle ser farver og symboler, andre mærker at de bliver løftet op, trykket ned eller holdt i hånden. Din oplevelse af energierne i din krop, har intet at gøre med effekten af healingen.

Hvis du ikke er så glad for berøring, så kan det sagtens lade sig gør uden og healingen er præcis lige så virkningsfuld, som med hænder.

En healing session starter altid med en samtale, så kommer du op og ligge på en briks, fuldt påklædt og med et tæppe over dig, jeg sætter noget behageligt musik på, jeg guider dig til at sætte en intention og du skal nu bare give slip, slappe af og nyde det så godt du kan. Når healingen er færdig har vi en samtale om din oplevelse af healingen og jeg giver dig en kort beskrivelse af din energi og hvordan energierne arbejdede i dig.

En healing er en dejlig wellness lignende oplevelse, som støtte, renser og balancerer dit energisystem og derved resten af dig. 

Healinger er altså en måde at arbejde med dig selv, på en meget blid og kærlig måde, men hvis du har dybere ubalancer, så er healing ikke nok, så skal vi arbejde på flere fronter, for hvis vi ikke forstår hvad ubalancerne er lavet af og ikke laver de ændringer, der skal til i vores liv, så kommer de tilbage i vores energisystem igen. Derfor anbefaler jeg at du kombinerer healingen med Intuitiv Terapi, som du kan læse om lige her:

Fjern Healing

Fjern Healing fungerer på samme måde- og lige så virkningsfuld som almindelig healing. Her aftaler vi en tid hvor du ligger eller sidder behageligt hjemme hos dig selv, sæt gerne noget afslappende musik på og vær så afslappet som muligt. Prøv at lade tankerne flyve, uden at holde fast i nogle af dem, bare vid at du gør noget godt for dig selv lige nu. Når healingen er færdig ringer jeg, sender en sms eller en mail, alt efter hvad vi har aftalt og jeg fortæller dig, hvad jeg har fornemmet under healingen.

 

Normale reaktioner under healing:

Hurtige øjnebevægelser, åndedræts ændringer, synkebevægelser, tårer, latter, fryser, sveder, sover, trækninger i ansigt, fingere og tæer, tør i munden, diverse kropsbevægelser, maverumlen osv. Alt er helt som det skal være, så prøv at slappe af og accepter din krops reaktioner på healingen.

OBS Healingens virkning har intet at gøre med, hvor meget eller lidt du mærker under og efter healingen.

Mulige reaktioner 24-48 timer efter en healing:

Velvære, afslappethed, træthed, fryser/sveder, gamle symptomer kan dukke op igen en overgang, lettet, humørsvingninger, ekstra følsom, meget tøstig/sulten, snurren i kroppen, ser alt ting meget klarere, fuld af energi, glæde, overskud, mere i balance osv. 

Energierne arbejder i din krop 1-2 døgn efter din healing. Vær blid ved dig selv, accepter de gode ændringer der sker i din krop, slap af så meget som muligt og drik massere af vand.

Se mine anbefalinger

Find ud af hvad andre synes