Traditionel Tantra Yoga

Traditionel Tantra Yoga handler om frihed. Frihed i din fysiske krop og dine bevægelser, frihed i dit sind og om at frigører blockeringer i dit energi system, så energien flyder frit.

Det handler også om balance, Tantra Kaula Yoga balancerer hele din krop, dit hormon system og dit stofskifte. Samtidgig med at være en yderst effektiv og holistisk træningsform, er det også en meget blid form for yoga, som kan bruges af alle, uanset alder, vægt osv. Det er en udbredt misforståelse, at man skal være smidig, slank, ung eller andet, for at være i stand, til at dyrke yoga. Alle kan være med, også dig.

Traditionel Tantra Yoga er bygget på dyb viden og den æld gamle tradition fra de hellige indiske tekser, skrevet mange århundrede før, yogaen blev tilpasset vestens kropsidealer. Derfor er meditation og dyb afslapning, en hel central del af denne yoga form, idet man tror på, at kun et afslappet sind kan lærer. At kunne mestre stillingerne til perfektion er altså ikke vigtigt for at opnå rigtig gode resultater. Det er en måde nænsomt at åbne op og give slip, både på psykiske og kropslige blockeringer. 

Du lærer at: 

-Mediterer og slappe af, ikke kun mens du dyrker yoga, men i alle situationer og aspekter af din liv. 

-Du opnår øget kropsbevidsthed, hvilket hjælper dig til at træffe de bedste valg for dig og din krop.

-Du opøver din evne til at koncentrerer dig, samt til at være tilstede i nuet.

-Du får trænet alle led og muskler og især de dybtliggende muskler, der hjælper dig til en bedre holdning.

-Du bliver mere smidig og stærk, og forebygger derved rygproblemer, som f.eks. diskusprolaps.

-Du forbedre dit åndedræt, dit blodomløb og simulerer dine indre organer.

-Du balancerer din hormonbalance.

-Du balancerer dit stofskifte og sætter gang i fordøjelsen, samtidig sætter du gang i udrensningen og forbedrer dit immunforsvar.

 

Praktisk:

Yogaen foregår i rolige omgivelser, med mulighed for at rykke ud på græsset på varme sommer dage. Der er gratis parkering og gode offentlige forbindelser. Der bor en lille rolig og kærlig hund i huset.

Jeg tilbyder hold:

Ingen hold lige nu, da jeg er igang med at flytte til Nødebo. 

Så længe der er plads på et hold, kan du godt starte senere i forløbet.

Betalingen kan evt. deles op i 2 rater, hvor anden gang skal betales senest 1. mødegang. Du er tilmeldt et hold, når jeg har modtaget betalingen. Der er ingen former for refundering, med undtagelse af, hvis jeg skulle blive syg og derfor er nød til at aflyse et hold.

Jeg sørger for alle redskaber, så det eneste du skal tænke på, er at have noget passende tøj på/med, som du kan bevæge dig i. Der er mulighed for omklædning.

Find vej:

Nødehegnet 34 i Nødebo. Drej til venstre ved det lille gadekær. Bus 307 kører til og fra Hillerød st.