Meditativ Sommer Yoga i Nødebo

Traditionel Tantra Yoga handler om frihed. Frihed i din fysiske krop og dine bevægelser, frihed i dit sind og om at frigøre blockeringer i dit energi system, så energien flyder frit.

Det handler også om balance, Tantra Kaula Yoga balancerer hele din krop, dit hormon system og dit stofskifte. Samtidgig med at være en yderst effektiv og holistisk træningsform, er det også en meget blid form for yoga, som kan bruges af stortset alle, uanset alder, vægt osv. (Dog min. 12 år) Det er en udbredt misforståelse, at man skal være smidig, slank, ung eller andet, for at være i stand, til at dyrke yoga. Stortset alle kan være med, også dig.

Traditionel Tantra Yoga er bygget på dyb viden og den æld gamle tradition fra de hellige indiske tekster, skrevet mange århundrede før, yogaen blev tilpasset vestens kropsidealer. Derfor er meditation og dyb afslapning, en hel central del af denne yoga form, idet man tror på, at kun et afslappet sind kan lærer. At kunne mestre stillingerne til perfektion er altså ikke vigtigt for at opnå rigtig gode resultater. Det er en måde nænsomt at åbne op og give slip, både på psykiske og kropslige blockeringer. 

Med øvelse lære denne yogaform dig at: 

-Mediterer og slappe af, ikke kun mens du dyrker yoga, men i alle situationer og aspekter af din liv. 

-Du opnår øget kropsbevidsthed, hvilket hjælper dig til at træffe de bedste valg for dig og din krop.

-Du opøver din evne til at koncentrerer dig, samt til at være tilstede i nuet.

-Du får trænet alle led og muskler og især de dybtliggende muskler, der hjælper dig til en bedre holdning.

-Du bliver mere smidig og stærk, og forebygger derved rygproblemer, som f.eks. diskusprolaps.

-Du forbedre dit åndedræt, dit blodomløb og simulerer dine indre organer.

-Du balancerer din hormonbalance.

-Du balancerer dit stofskifte og sætter gang i fordøjelsen, samtidig sætter du gang i udrensningen og forbedrer dit immunforsvar.

LÆS OM EFTERÅRETS YOGAHOLD HER: http://www.xn--mrk-dig-selv-6cb.dk/yoga-hold

Praktisk Sommer Yoga:

Datoer:

4.7.19 kl: 11-13, 6.7 kl: 11-13, 11.7 kl: 13-15, 13.7 kl: 16-18, 17.7 kl: 16-18, 20.7 kl: 12-14, 23.7 kl: 16-18, 2.8 kl: 16.30-18.30, 9.8 kl: 16.30-18.30, 30.8 kl: 16.30-18.30. 

Sommeryogaen foregår udendørs i en rolig og dejlig have, den er helt lukket, så ingen kan kigge ind. Du ligger på et tæppe enten på træterrassen eller på græsset, så du kan mærke vinden i ansigtet og lytte til fuglenes mundre sang, mens du laver yoga.

Prisen er 100 kr., som skal betales ved tilmelding på Mobilepay til Mærk Dig Selv Klinikken 95860. Skriv for konto nr.

Du er tilmeldt et hold, når jeg har modtaget betalingen. Skriv datoen du gerne vil deltage, samt dit mobil nr. eller mail, så jeg kan få fat på dig i tilfælde af en aflysning.

Der sendes aflysning rundt minimum 1 time inden, hvis det skulle regne eller hvis der er for få tilmeldte, men da vi kan være 5 personer indendørs, modtager de første 5 tilmeldte ikke en aflysning i tilfælde af regn. Hvis jeg er nød til at aflyse, får du selvfølgelig dine penge retur, men derudover er der ingen fortrydelsesret eller refundering.

Der er gratis parkering og bus 307 har et stoppested 5 min. væk.

Der bor en lille rolig og kærlig hund i huset.

Jeg sørger for alle tæpper, måtter og stropper, så det eneste du skal tænke på, er at have noget passende tøj på/med, som du kan bevæge dig i. Der er mulighed for omklædning. Medbring tøj, der passer til vejret og evt. solcreme og en flaske vand. Obs: Jeg har kun tæpper, måtter og stropper til de første 7 tilmeldte, så hvis du selv har mulighed for at tage med, vil jeg meget gerne have besked, så det ikke er en hindring for andre, som gerne vil deltage.

Find vej:

Nødehegnet 34 i Nødebo. Drej til venstre ved det lille gadekær. Huset ligger som næst sidste hus nede for enden af vejen til højre, ved træhegnet.

Bus 307 kører til og fra Hillerød st.