Traditionel Tantra Yoga

Traditionel Tantra Yoga handler om frihed. Frihed i din fysiske krop og dine bevægelser, frihed i dit sind og om at frigøre blockeringer i dit energi system, så energien flyder frit.

Det handler også om balance, Tantra Kaula Yoga balancerer hele din krop, dit hormon system og dit stofskifte. Samtidgig med at være en yderst effektiv og holistisk træningsform, er det også en meget blid form for yoga, som kan bruges af stortset alle, uanset alder, vægt osv. (Dog min. 12 år) Det er en udbredt misforståelse, at man skal være smidig, slank, ung eller andet, for at være i stand, til at dyrke yoga. Stortset alle kan være med, også dig.

Traditionel Tantra Yoga er bygget på dyb viden og den æld gamle tradition fra de hellige indiske tekster, skrevet mange århundrede før, yogaen blev tilpasset vestens kropsidealer. Derfor er meditation og dyb afslapning, en hel central del af denne yoga form, idet man tror på, at kun et afslappet sind kan lærer. At kunne mestre stillingerne til perfektion er altså ikke vigtigt for at opnå rigtig gode resultater. Det er en måde nænsomt at åbne op og give slip, både på psykiske og kropslige blockeringer. 

Med øvelse lære denne yogaform dig at: 

-Mediterer og slappe af, ikke kun mens du dyrker yoga, men i alle situationer og aspekter af din liv. 

-Du opnår øget kropsbevidsthed, hvilket hjælper dig til at træffe de bedste valg for dig og din krop.

-Du opøver din evne til at koncentrerer dig, samt til at være tilstede i nuet.

-Du får trænet alle led og muskler og især de dybtliggende muskler, der hjælper dig til en bedre holdning.

-Du bliver mere smidig og stærk, og forebygger derved rygproblemer, som f.eks. diskusprolaps.

-Du forbedre dit åndedræt, dit blodomløb og simulerer dine indre organer.

-Du balancerer din hormonbalance.

-Du balancerer dit stofskifte og sætter gang i fordøjelsen, samtidig sætter du gang i udrensningen og forbedrer dit immunforsvar. 

Jeg hedder Trine, jeg er Yogalærer (400 timer Yoga Alliance) og jeg har undervist i 4 år. (Jeg arbejder også som Psykoterapeut, Clairvoyant, Healer, Foredragsholder og Meditationslærer) Yogaen har været min rejse fra hovedet og ned i kroppen og den styrket mig på så mange måder.  

Før jeg stiftede bekendsskab med yoga, var jeg anspændt, havde svært ved at slappe af, havde ryg og nakkeproblemer, havde ingen jordforbindelse og var alt for meget oppe i hovedet, så jeg kunne ikke rigtig mærke min krop. Alt det ændrede sig heldigvis ved hjælp af alle de teknikker og øvelser, som yogaen bragte med sig. Jeg er lige kommet hjem fra min 3. rejse til mit Yoga Ashram og er fyldt med en dyb ro og afslappethed, i min krop og sind. Spændingerne og smerterne er forsvundet og jeg føler mig så forbundet til min krop og til energierne, som flyder frit i mit indre. Hver gang jeg er afsted bliver jeg overrasket over, for hurtigt jeg løsner op og glider ned i en form for afslappehed, som jeg havde glemt fandtes. Jeg er vild med at det hele gøres med fokus på blidhed, lethed og nydelse og at det faktisk er denne tilgang, som giver de bedste resultater. Jeg brænder for at hjælpe dig, med at opnå den samme fantastiske følelse i din krop og sind.

 

 

Udpluk af anbefalinger fra nogle af dem, som har gået på mine ugentlige yoga hold (Kan også læses på min facebookside):

"Jeg har gået til meditativ yoga hos Trine henover vinteren, hvilket har været virkelig dejligt. Min indledningsvise skepsis blev efter første gang vendt til en meget positiv oplevelse og noget jeg hver tirsdag glædede mig til.
I løbet af de 2 timer glemte jeg alt om stress og jag, opgaver derhjemme, arbejde og andre kedelige gøremål, jeg kom helt ned i gear, fik renset ud i sjælen og havde efter hver gang en utrolig dejlig følelse i kroppen.
Jeg har samtidig fået nogle gode redskaber ift. mit åndedrag, som jeg stadig bruger i hverdagen.
Trine er yderst dygtig til at guide én igennem de 2 timers seance og jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger."-Henriette Soltoft

"Det er så dejlig yoga ! Jeg får både yoga øvelser og sindet og åndedrættet arbejdet igennem. Der skiftes mellem yoga øvelser og afslapning .,,,, det er det der er det fantastiske . Åndedrættet er også med hele tiden. Jeg har mine øjne lukket i de 2 timer jeg er til yoga. Trine gennemgår kroppen til afslapning mellem hver yoga øvelse. Det er så afslappet og om vinteren er der ild i brændeovnen. Jeg elsker hendes yoga."-Dorte Martensen

"Tak for en virklig skøn yoga-form Fantastisk kvalitetstid for sig selv og med en super behagelig, dygtig og rolig underviser.
Tak Trine  vi ses helt sikkert igen"-Lene Jørgensen

"Jeg kan kun give Trine mine bedste anbefalinger i forhold til yoga og terapiforløb. Hendes ugentlige yogatimer er som balsam for sjælen, hvor du via Trines guidede meditation under og mellem øvelserne opnår den fulde afslapning. Det foregår på en stille og rolig måde, hvor alle kan være med. Og det skal lige nævnes at Trine har den mest fantastiske rolige stemme, som gør, at du ikke kan undgå at blive afslappet."-Annika Møller