Meditations forløb

På dette trænings forløb lærer du forskellige meditationer at kende og du får tid og mulighed at øve dig, sammen med ligesindede i et trygt forum. Her kan du stille spørgsmål og sammen kan vi blive klogere på, hvordan du kan skabe din egen ro og glæde.

Vi skal træne forskellige meditationer og teknikker til at være i nuet. Nogle vil have fokus på at komme ned i kroppen og skabe ro, nogle er redskaber til at håndterer dine følelser, andre forbinder dig til dit indre barn og jordens energier m.m.

Ved at prøve forskellige former for meditation, får du et overblik over dem og få erfaring med hvilken slags, som passer bedst til dig. De fleste oplever at det er nemmere at meditere sammen med andre og jeg holder (stemningen i) rummet og guider dig hele vejen.

Jeg har studeret og undervist i forskellige meditationsformer de sidste 4 år. Meditations teknikker til blid håndtering af svære følelser, er noget af det første og vigtigste, som jeg lærer mine klienter. Målet med den yogaform jeg underviser i, er afslapning og meditation. Jeg har været på retreat i Frankrig hos den kendte buddhistiske munk Thich nhat hanh og læst utallige af hans bøger og taget en masse kursuser i Traditionel buddhisme. 

Meditation er alt afgørende for at du kan holde dig i balance og hjælper dig til at finde ro og indsigt, hver eneste gang livet udfordrer dig.

Praktisk:

Vi mødes klokken 19.30-21.15, 5 tirsdage i træk, dog springer vi d. 11.2 og d. 10.3 over, så forløbet kører fra d. 4.2.20 til og med d. 17.3.20.

Der er behagelige stole at sidde på, så du behøver ikke sidde i skrædderstilling på gulvet.

Pris for alle 5 gange incl. te, frugt og nødder: 999 kr.,

Hvis du tidligere har deltaget på et af mine foredrag eller meditations weekender, så sparer du 150 kr. og kan derfor få forløbet for kun 849 kr. Du kan invitere 1 gæst med til samme pris. 

Tilmeld dig ved at sende mig en sms på 60679213 og overfør samtidig overstående beløb til Klinikkens mobilepay på: 95860.

OBS. Der er ingen refundering. Hvis jeg bliver syg, så finder vi i fællesskab en erstatnings gang.

Adressen er Nøddehegnet 34, 3480 Nødebo. Der er gratis Parkering.

Jeg glæder mig til at møde dig.