Mærk dig selv Klubben

Kære kvinde, Glemmer du ofte dig selv i hverdagen? Kommer du til at gøre- og give for meget og kommer arbejde, praktiske gøremål, familie og veninder altid først? Og når det så ENDELIG er din tur, oplever du så ofte at overskuddet væk? Vi ved det jo godt, regnestykket er enkelt: Minus + minus= minus. Derfor er det Så vigtigt, at vi tilfører vores liv noget mere plus! Noget som kan give os næring og fylde os op i hverdagen. Det kan føles meget egoistisk, men det er i virkeligheden en gave til alle omkring dig, når du passer godt på dig selv. Virkelig mange kvinder har det ligesom dig, jeg møder dem dagligt i min klinik og jeg har derfor lavet et fællesskab, hvor kvinder ligesom dig, med jævne mellemrum, kan blive mindet om at passe på sig selv. Et sted hvor du nemt og bekvemt, kan blive fyldt op med god energi, inspiration, ro og selvkærlighed, ja faktisk alt det, som nærer din krop, dit sind og din sjæl. Marts måned er gave måned, det vil sige at den er helt gratis og uforpligtende for dig og for alle de kvinder du kender. Mærk dig selv klubben er for kvinder, som trænger til at gøre noget godt for dem selv og som længes efter, bare en gang imellem, at være hende som læner sig tilbage og bliver fyldt op. Det hele foregår i en lukket Facebook gruppe og kan derfor nydes hjemmefra, behageligt siddende i din blødeste sofa eller yndlings stol, når det passer dig. Hver måned får du: - 2 kraftfulde Fjern Healinger, den 2. og 4. søndag i måneden kl: 22-22.30. - 2 guidede meditationer, som du kan hører igen og igen, når det passer dig. - 1 online foredrag/inspirations video, indenfor emnerne spiritualitet, psykologi, relationer, selvkærlighed, udvikling, buddhisme, yoga og meget mere. Det bliver optaget, så du kan se den, når du har lyst. - Altid mulighed for at stille spørgsmål, f.eks. omkring overstående emner. - Et hyggeligt fællesskab med ligesindede kvinder, hvor det er muligt at dele stort og småt og få forståelse, støtte og opbakning. - Eksklusive medlemsfordele, såsom specialtilbud, arrangementer og konkurrencer. Som bonus, får du hver 3. betalende måned 1 lækker lille nydelses box, fyldt med små lommer af selv-forkælelse. Forkælelse til din krop (f.eks. små cremer, sæber, læbepomader, scrubs) Forkælelses til dine smagsløg (f.eks. chokolade, slik, te, kaffe, nødder) Forkælelse til din sjæl (f.eks. krystaller, kort med budskab, positive bekræftelser) Forkælelse til dine sanser (f.eks. smukke postkort, små pyntegenstande, en fin æske, lys) Nydelses boxen bliver sendt til en pakkeshop nær dig eller for 10 kr. ekstra dirkete til din dør.

Kære kvinde,

Glemmer du ofte dig selv i hverdagen? Kommer du til at gøre- og give for meget og kommer arbejde, praktiske gøremål, familie og veninder altid først? Og når det så ENDELIG er din tur, oplever du så ofte at overskuddet væk?

 

Vi ved det jo godt, regnestykket er enkelt: Minus + minus= minus.

 

Derfor er det Så vigtigt, at vi tilfører vores liv noget mere plus! Noget som kan give os næring og fylde os op i hverdagen. Det kan føles meget egoistisk, men det er i virkeligheden en gave til alle omkring dig, når du passer godt på dig selv.

 

Virkelig mange kvinder har det ligesom dig, jeg møder dem dagligt i min klinik og jeg har derfor lavet et fællesskab, hvor kvinder ligesom dig, med jævne mellemrum, kan blive mindet om at passe på sig selv. Et sted hvor du nemt og bekvemt, kan blive fyldt op med god energi, inspiration, ro og selvkærlighed, ja faktisk alt det, som nærer din krop, dit sind og din sjæl.

 

Mærk dig selv klubben er for kvinder, som trænger til at gøre noget godt for dem selv og som længes efter, bare en gang imellem, at være hende som læner sig tilbage og bliver fyldt op.

 

Det hele foregår i en lukket Facebook gruppe og kan derfor nydes hjemmefra, behageligt siddende i din blødeste sofa eller yndlings stol, når det passer dig.

Hver måned får du: -2 kraftfulde Fjern Healinger, den 2. og 4. søndag i måneden kl: 22-22.30. Her arbejder energierne med hele din krop, dit sind og energi system og det kan f.eks. give dig øget velvære, ro og glæde. -2 guidede meditationer, som du kan hører igen og igen, når det passer dig. Meditation er et fantastisk redskab til at stilne dine tanker, få dig ned i kroppen og kan f.eks give dig mere ro, overskud og glæde. -1 online foredrag/inspirations video, indenfor emnerne spiritualitet, psykologi, relationer, selvkærlighed, udvikling, buddhisme, yoga og meget mere. Det bliver optaget, så du kan se den, når du har lyst. Her får du ny viden og lærer vigtige redskaber til at booste din selvudvikling, øge din energi, håndtere dine følelser og meget mere.  -Altid mulighed for at stille spørgsmål, f.eks. omkring overstående emner. -Et hyggeligt fællesskab med ligesindede kvinder, hvor det er muligt at dele stort og småt og få forståelse, støtte og opbakning. -Eksklusive medlemsfordele, såsom specialtilbud, arrangementer og konkurrencer.  Som bonus, får du hver 3. betalende måned 1 lækker lille nydelses box, fyldt med små lommer af selv-forkælelse. -Forkælelse til din krop (f.eks. små cremer, sæber, læbepomader, scrubs) -Forkælelses til dine smagsløg (f.eks. chokolade, slik, te, kaffe, nødder) -Forkælelse til din sjæl (f.eks. krystaller, kort med budskab, positive bekræftelser) -Forkælelse til dine sanser (f.eks. smukke postkort, små pyntegenstande, en fin æske, lys) Priser: Der er 3 muligheder: 3 måneders medlemskab incl. en lækker medlems kasse og Michael Grosers udviklings bog til under halv pris. Det hele bliver sendt til en pakkeshop nær dig, eller for 10 kr. ekstra, til din dør. 448 kr. 3 måneders medlemskab incl. en lækker medlems kasse, sendt til en pakkeshop nær dig, eller for 10 kr. ekstra, til din dør. 299 kr. 1 måneds medlemskab (Når du har lavet en månedlig betaling 3 gange, får du din medlems kasse sendt hjem til dig 99 kr.  Nydelses boxen bliver sendt direkte til dig eller du kan vælge at spare 10 kr. på 3 måneders pakkerne og få leveret til en pakkeshop nær dig.

Hver måned får du:

-2 kraftfulde Fjern Healinger, den 2. og 4. søndag i måneden kl: 22-22.30.

Her arbejder energierne med hele din krop, dit sind og energi system og det kan f.eks. give dig øget velvære, ro, glæde og forbinde dig til universet.

-2 guidede meditationer, som du kan hører igen og igen, når det passer dig.

Meditation er et fantastisk redskab til at stilne dine tanker, få dig ned i kroppen og kan f.eks give dig mere ro, overskud og glæde.

-1 online foredrag/inspirations video, indenfor emnerne spiritualitet, psykologi, relationer, selvkærlighed, udvikling, buddhisme, yoga og meget mere. Det bliver optaget, så du kan se den, når du har lyst.

Her får du ny viden og lærer vigtige redskaber til at booste din selvudvikling, øge din energi, håndtere dine følelser og meget mere. 

-Altid mulighed for at stille spørgsmål, f.eks. omkring overstående emner.

-Et hyggeligt fællesskab med ligesindede kvinder, hvor det er muligt at dele stort og småt og få forståelse, støtte og opbakning.

-Eksklusive medlemsfordele, såsom specialtilbud, arrangementer og konkurrencer.

Som bonus, får du hver 3. betalende måned 1 lækker lille nydelses box, fyldt med små lommer af selv-forkælelse. -Forkælelse til din krop (f.eks. små cremer, sæber, læbepomader, scrubs) -Forkælelses til dine smagsløg (f.eks. chokolade, slik, te, kaffe, nødder) -Forkælelse til din sjæl (f.eks. krystaller, kort med budskab, positive bekræftelser) -Forkælelse til dine sanser (f.eks. smukke postkort, små pyntegenstande, en fin æske, lys)

Som bonus, får du hver 3. betalende måned 1 lækker lille nydelses box, fyldt med små lommer af selv-forkælelse.

-Forkælelse til din krop (f.eks. små cremer, sæber, læbepomader, scrubs)

-Forkælelses til dine smagsløg (f.eks. chokolade, slik, te, kaffe, nødder)

-Forkælelse til din sjæl (f.eks. krystaller, kort med budskab, positive bekræftelser)

-Forkælelse til dine sanser (f.eks. smukke postkort, små pyntegenstande, en fin æske, lys)

Priser: Der er 3 muligheder: 3 måneders medlemskab incl. en lækker medlems kasse og Michael Grosers udviklings bog til under halv pris. Det hele bliver sendt til en pakkeshop nær dig, eller for 10 kr. ekstra, til din dør. 448 kr. 3 måneders medlemskab incl. en lækker medlems kasse, sendt til en pakkeshop nær dig, eller for 10 kr. ekstra, til din dør. 299 kr. 1 måneds medlemskab (Når du har lavet en månedlig betaling 3 gange, får du din medlems kasse sendt hjem til dig 99 kr.  Nydelses boxen bliver sendt direkte til dig eller du kan vælge at spare 10 kr. på 3 måneders pakkerne og få leveret til en pakkeshop nær dig.

Priser:

Der er 3 muligheder:

3 måneders medlemskab incl. en lækker medlems kasse og Michael Grosers udviklings bog til under halv pris. Det hele bliver sendt til en pakkeshop nær dig, eller for 10 kr. ekstra, til din dør.

448 kr.

3 måneders medlemskab incl. en lækker medlems kasse, sendt til en pakkeshop nær dig, eller for 10 kr. ekstra, til din dør.

299 kr.

1 måneds medlemskab (Når du har lavet en månedlig betaling 3 gange, får du din medlems kasse sendt hjem til dig

99 kr.

 

Nydelses boxen bliver sendt direkte til dig eller du kan vælge at spare 10 kr. på 3 måneders pakkerne og få leveret til en pakkeshop nær dig. 

Marts måned er min gave til dig. Den er fuldstændig gratis og uforpligtende, så her kan du prøve alle fordelene af. Hvis du så har lyst til at fortsætte, så koster medlemskabet kun 97 kr. om måneden og der er endda forskellige rabatordninger, så det kan blive endnu billigere for dig at gøre noget godt, for dig selv. Jeg hedder Trine og jeg glæder mig sådan til at nærer og inspirerer dig til at passe bedre på dig selv. Kvinder som dig, har en speciel plads i mit hjerte, for jeg har selv været, hvor du er nu og da jeg nu har lært at passe godt på mig selv, vil jeg gerne hjælpe dig, med at gøre det samme. Til hverdag driver jeg Mærk-dig-selv klinikken, hvor jeg hjælper hovedsagelig kvinder gennem psykoterapi, healing, meditations teknikker og yoga og jeg har derfor mange års erfaring med selvudvikling, håndtering af følelser, energi arbejde og meget mere. Jeg glæder mig til at dele alle mine redskaber med dig. Du kan læse mere om mig og min rejse lige her: http://www.xn--mrk-dig-selv-6cb.dk/om1 Du kan læse masser af anbefalinger af mit arbejde lige her: http://www.xn--mrk-dig-selv-6cb.dk/anbefalinger

Kom med i kernen af Mærk dig selv klubben her (Husk samtidig at lave en overførsel):

https://www.facebook.com/groups/kernenafmaerkdigselvklubben

Kom med i den åbne version af Mærk dig selv klubben her, den er gratis og der ligger enkelte meditationer og redskaber til dig:

https://www.facebook.com/groups/maerkdigselvklubben/

Du kan læse mere om mig og min rejse lige her:

http://www.xn--mrk-dig-selv-6cb.dk/om1

Du kan læse masser af anbefalinger af mit arbejde lige her:

http://www.xn--mrk-dig-selv-6cb.dk/anbefalinger