Hvem er jeg

Jeg er udannet Healer, Clairvoyant, Psykoterapeut og Yogalærer og jeg hjælper mennesker som dig, med at:

-finde deres egen styrke og ro.

-udvidet deres bevidsthed omkring verden, dem selv og deres relationer.

-skabe forbindelse mellem deres krop, sind og ånd

-give dem redskaber til at håndterer deres følelser og tanker, så de kan leve et frit liv, i overensstemmelse med hvem de i virkeligheden er.

Jeg lader altid min intuition guide mig i alt hvad jeg laver og det gør mig i stand til at arbejde på den måde som er mest gavnlig, for lige netop det mennesker jeg sidder overfor. Jeg er dybt taknemmelig over den tillid mine klienter viser mig, når de kommer til mig i desperation og kaos. Jeg kan ikke forestille mig noget mere meningsfuldt at bruge min tid på, for jeg har selv været der, i desperationens- og kaosetes hule hånd. Jeg ved hvordan det føles, hvor svært det kan være og hvor meget smerte et menneske kan udholde, men jeg kender også vejen ud af smerten, jeg har selv gået den og guidet utallige mennesker samme vej. Hos mig bliver du mødt med forståelse, nærvær og rummelighed og sammen skaber vi et fuldstændigt frit rum, hvor der er plads til hele dig og din udvikling.

Jeg har arbejdet rigtig meget med mig selv og jeg kender til alle de mørke følelser, der til tider kan fylde meget. Jeg har prøvet mange forskellige redskaber, for at få det bedre og min erfaring er, at vejen til bedring, altid går indad. Det er altid i din indre verden at du finder svaret og ikke i den ydre. 

Jeg tror på at livet skal leves nærværende og autentisk og jeg hjælper andre med at finde hjem til dem selv igen, så de kan leve et bevidst liv, med bevidste valg og derved skabe ro, glæde og frihed for dem selv.

Jeg er oprindelig uddannet Pædagog og jeg har altid elsket at arbejde med mennesker. Jeg finder menneskers ligheder og forskelligheder fasinerende og jeg lærer meget om mig selv, i arbejdet med andre. Jeg bor i Nødebo, tæt på den fantastiske og livsbekræftende natur, sammen med min kæreste gennem 8 år og vores bomuldshund Futte.

De sidste år, har jeg brug meget tid på at fylde min værktøjskasse op med de ting, jeg føler er mest brugbare både for mig og dig og det har ført følgende uddannelser med sig:

Yoga og Livet ved Simon Krohn (24 timer)

Mindful Terapeut (1,5 år)

Clairvoyant Healer (1 år)

Yoga instruktør (300 timer)

Dakini Healer (24 timer)

Derudover har jeg deltaget i en del løse kursuser, som bl.a. mindfullness og positiv psykologi. 

Du kan læse anbefalinger på min facebookside: Mærk-dig-selv Klinikken.

Kontakt mig på mail eller mobil for en uforpligtende samtale, hvor vi sammen finder ud af hvordan jeg kan hjælpe dig, med at få det bedre, så du kan få det liv du fortjener.