Online forlรธbet Chakra Power

Dette forløb er til dig, der vil gå i dybden med at rense og booste energien i dine chakraerโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’œ

Ordet “chakra” kommer fra sanskrit og betyder “energi-hjul” eller “hjul af lys” Det er punkter i vores krop, hvor energien samles. Vi har mange energisamlinger i kroppen, men på dette forløb vil vi koncentrere os om de 7 største.

Det er Så vigtigt at vi passer på vores energisystem, så energien kan strømme frit. På den måde kan vi holde os sunde, raske og i balance.

Følelser, ubalancer, andres energi, sygdom, traumer osv. ligger sig i vores energisystem og skaber blokeringer, som gør at din energi ikke kan flyde frit og derfor skaber ubalancer. Det kan give sig til udtryk på mange måder f.eks ved: Manglende energi, manglende kontakt til kroppen, mangler fleksibilitet, både fysisk og psykisk, manglende jordforbindelse og stabilitet, svært ved at sætte grænser og udtrykke dig, svært ved at give eller modtage kærlighed, mangler mening med livet. I det hele taget en følelse af, ikke at være i balance på et eller flere områder af dit liv og en følelse af, ikke være forbundet til dig selv og til din krop.

Når du tager dig godt af dit energisystem, så passer du på dig selv og giver derved dig selv, de bedste betingelser for at leve et liv i flow og balance, med god energi og kærlighed.

På forløbet Chakra Power, mediterer vi på, renser og healer et chakra om dagen. Jeg guider meditationen, mens jeg sender hvert chakra masser af healing.


Det foregår live kl: 20-20.30 i en lukket Facebook gruppe d. 14.4-20.4โœจ

Du har adgang til gruppen i mindst et år og kan booste dine healings meditationerne igen og igenโค๏ธ
Hvis du vil med, send mig 169 kr. på mobilepay eller konto overførsel på 3361 3363009077, send mig samtidig en mail på Trih86@hotmail.com, så lukker jeg dig ind i gruppen๐Ÿค—