Regression betyder

Regression Terapi

Regression betyder "at gå tilbage" Det er en metode, som kan bruges til at skabe klarhed og få bearbejdet en bestemt problemstilling. Hvis du har en problemstilling i dette liv, som ikke umiddelbart giver mening for dig, kan det have en rigtig god effekt at gå tilbage i tiden til den episode, som startede det hele. Jeg guider dig i en hyponoseligende og afslappet tilstand, hvor du stadig har fuld kontrol. Vi sætter intentionen og så rejser du i din underbevidsthed tilbage til din ungdom, barndom eller et tidligere liv- tlbage til den episode, som har skabt den problemstilling, som du stadig kæmper med nu. Denne form for terapi kan bruges til at opløse negative mønstre og karaktertræk, fobier, neuroser og/eller andre mentale eller psykiske blokader. En problemstilling kan F.eks. være: Frygt for at tale i store forsamlinger, allergi for heste, som du ellers kunne tåle som barn, hvorfor du føler dig på en bestemt måde, som ikke umiddelbart giver mening.

En Regression session varer mellem 1,5-2 timer og starter med en samtale, hvor vi snakker om hvilken problemstilling du gerne vil gå i dybden med, derefter kommer du op på briksen, hvor du ligger fuldt påklædt med et tæppe over dig. Vi laver en afslapningsøvelse, hvorefter du er på et bevidsthedsniveau, der kan sammenlignes med det du er på, lige inden du falder i søvn. Du er helt bevidst og kan stoppe sessionen, når som helst du har lyst.

Jeg guider dig nu tilbage i tiden til den situation, hvor din problemstilling opstod, det skaber klarhed på et dybt plan, forståelse for hvorfor du reagerer, som du gør og et andet forhold til situationen. Vi afslutter med en samtale om din oplevelse og du får nogle konkrete råd til, hvordan du kan arbejde videre med at bearbejde oplevelsen.

Se anbefalinger af mit arbejde lige her

Har du spørgsmål? Så kontakt mig nemt og hurtigt lige her