Clairvoyance:  Clairvoyance betyder at se klart. Jeg bruger clairvoyancen som en måde hvorpå du kan blive klogere på dig selv og få hjælp til din udvikling lige nu, derfor svare jeg ikke på spørsmål om fremtiden, idet jeg mener at fremtiden er betinget af de valg du træffer her og nu og fordi jeg mener at det kan gøre mere skade end gavn at få den at vide. Af etiske årsager stiller jeg ikke ind på andre end dig og eventuelt dine børn under 18 år.   En clairvoyance session starter med at jeg skriver alt det ned jeg fornemmer om dig, ofte laver jeg også en chakra diagnose af nogle af dine chakraer (Hoved energi punkterne i din krop) i dette tidsrum skal du bare sidde og slappe af, efter 25-35 min er jeg færdig og vi snakker om det jeg har fornemmet og du får nogle gode og konkrete råd med på vejen. Tegningen og det skrevne kan du beholde og hvis du har lyst er du velkommen til at optage vores samtale. Det er også muligt at få en Fjern Clairvoyance, f.eks. over skype.

Clairvoyance

Clairvoyance betyder at se klart. Jeg bruger clairvoyancen som en måde hvorpå du kan blive klogere på dig selv og få hjælp til din udvikling lige nu. For mig er Clairvoyance helt naturligt. Vi er alle lavet af energi og det der sker er, at mit energifelt læser dit energifelt. Universet er også energi, som er fyldt med kærlighed og visdom og den energi forbinder jeg mig til, for at hjælpe dig på rette vej. 

Du kan bruge en clairvoyance hos mig, til at skabe klarhed. Måske ønsker du klarhed om, hvorfor du har det, som du har det og hvad du helt konkret kan gøre ved det? Klarhed er det første skridt til selvudvikling, du kan ikke ændre det, som du ikke er bevidst om. Klarhed skaber ro og forståelse for dig selv. Du kan ikke elske det, som du ikke forstår og derfor er øget forståelse det første skridt, til at øge din kærlighed til dig selv. 

En clairvoyance session starter med at jeg skriver og tegner alt det, som jeg fornemmer om dig og din energi. Hvis du har spørgsmål, så ber jeg om svar på dem. Jeg spørg om budskaber og konkrete råd til, hvad du skal have fokus på/arbejde videre med. Nogle gange laver jeg også en chakra diagnose af nogle af dine chakraer (Hoved energi punkterne i din krop) Mens jeg gør alt det, skal du bare sidde og slappe af. Hvis du har lyst, kan du lægge dig på briksen og jeg kan sætte en healing igang til dig. Herefter  snakker om det jeg har fornemmet og du får nogle gode og konkrete råd med på vejen. Tegningen og det skrevne kan du beholde og hvis du har lyst er du velkommen til at optage vores samtale. Det er også muligt at få en Fjern Clairvoyance, f.eks. over skype.

OBS: Jeg beskæftigere mig ikke på spørsmål om fremtiden, idet jeg mener at fremtiden, er betinget af de valg du træffer her og nu og fordi jeg mener at det kan gøre mere skade end gavn at få din fremtid at vide. Af etiske årsager stiller jeg ikke ind på andre end dig og eventuelt dine børn under 18 år og jeg får intet ind om sygdom, ulykke og død, så det er helt trygt for dig at komme og få svar hos mig. 

Se alle mine anbefalinger lige her

Har du spørgsmål? Så kontakt mig nemt og hurtigt lige her