Traditionel Tantra Yoga

Dette forløb er til dig som ikke vil nøjes, som vil have det hele på én gang! 

Du vil gerne træne og styrke din krop, du vil gerne have mere frihed og smidighed i din krop, uden spændinger, du vil gerne lærer at give slip og slappe fuldstændig af, du vil gerne have mere energi og forbedre din vejrtrækning, du vil gerne lærer at mediterer og få mere ro, både i din krop og i dit sind, samtidig må det gerne være hyggeligt, rart, afslappende og lidt wellness agtigt, ikk? 

På dette yogaforløb får du hele pakken og derved mulighed for, at give din krop og dit sind, alt det bedste indenfor yogaens verden. Yoga er så meget mere end fysiske stillinger og stræk og for at du kan mærke den fulde effekt, så skal vi dykke dybere ned og bruge alle de fantastiske redskaber, som yogaen stiller til rådighed!

Jeg hedder Trine, jeg er Yogalærer (400 timer Yoga Alliance) og jeg har undervist i 4 år. (Jeg arbejder også som Psykoterapeut, Clairvoyant, Healer, Foredragsholder og Meditationslærer) Yogaen har været min rejse fra hovedet og ned i kroppen og den styrket mig på så mange måder.  

Før jeg stiftede bekendsskab med yoga, var jeg anspændt, havde svært ved at slappe af, havde ryg og nakkeproblemer, havde ingen jordforbindelse og var alt for meget oppe i hovedet, så jeg kunne ikke rigtig mærke min krop. Alt det ændrede sig heldigvis ved hjælp af alle de teknikker og øvelser, som yogaen bragte med sig. Jeg er lige kommet hjem fra min 3. rejse til mit Yoga Ashram og er fyldt med en dyb ro og afslappethed, i min krop og sind. Spændingerne og smerterne er forsvundet og jeg føler mig så forbundet til min krop og til energierne, som flyder frit i mit indre. Hver gang jeg er afsted bliver jeg overrasket over, for hurtigt jeg løsner op og glider ned i en form for afslappehed, som jeg havde glemt fandtes. Jeg er vild med at det hele gøres med fokus på blidhed, lethed og nydelse og at det faktisk er denne tilgang, som giver de bedste resultater. Jeg brænder for at hjælpe dig, med at opnå den samme fantastiske følelse i din krop og sind.

På forløbet skal vi udveksle dybdegående Ayurvedisk Gå-massage, lave rensende og afbalancerende Pranayama (vejrtræknings øvelser), lave sundhedsfremmende Bandhas (træning af din krops ventiler), Upasanas (styrkende yogaflows, som forbereder din krop til stillingerne) og 2 serier af stillinger (en stående og en liggende) Du bliver guidet hele vejen og tilsammen skaber det den skønneste følelse af energiflow, frihed, ro, sundhed og styrke i hele din krop og i dit sind.

Hvilken yogaform skal vi dyrke? Der er mange skønne yoga former, men mit hjerte banker for den blide og meditative Traditionel Tantra Yoga. Den har intet med sex at gøre, men handler derimod om frihed. Frihed i din fysiske krop og dine bevægelser, frihed i dit sind og frigørelse af blokeringer i dit energisystem, så energien kan flyde frit.

Det handler også om balance. Sammen arbejder vi på at balancerer og styrke hele din krop, dine muskler, dit hormon system og dit stofskifte. Samtidig med at være en yderst effektiv og holistisk træningsform, er det også en meget blid form for yoga, som kan bruges af stort set alle, uanset alder, vægt osv. (Dog min. 14 år) Det er en udbredt misforståelse, at man skal være smidig, slank, ung eller andet, for at være i stand til, at dyrke yoga. Stort set alle kan være med, også dig.

Traditionel Tantra Yoga er bygget på dyb viden og den æld gamle tradition fra de hellige indiske tekster, skrevet mange århundrede før, yogaen blev tilpasset vestens krops idealer. Derfor er meditation og dyb afslapning, en hel central del af denne yoga form, idet man tror på, at kun et afslappet sind kan lærer. At kunne mestre stillingerne til perfektion er altså ikke vigtigt for at opnå rigtig gode resultater. Det er en måde nænsomt at åbne op og give slip, både på psykiske og kropslige blokeringer. 

Med øvelse lære denne yogaform dig at: 

-Mediterer og slappe af, ikke kun mens du dyrker yoga, men i alle situationer og aspekter af din liv. 

-Du opnår øget kropsbevidsthed, hvilket hjælper dig til at træffe de bedste valg for dig og din krop.

-Du opøver din evne til at koncentrerer dig, samt til at være tilstede i nuet.

-Du får trænet alle led og muskler og især de dybtliggende muskler, der hjælper dig til en bedre holdning.

-Du bliver mere smidig og stærk, og forebygger derved rygproblemer, som f.eks. diskusprolaps.

-Du forbedre dit åndedræt, dit blodomløb og simulerer dine indre organer.

-Du balancerer din hormonbalance.

-Du balancerer dit stofskifte og sætter gang i fordøjelsen, samtidig sætter du gang i udrensningen og forbedrer dit immunforsvar. 

Praktisk:

Dette er et intensivt forløb til dig, som ønsker dig, en langt større effekt end du får af 1 times yoga om ugen, med den samme serie af stræk. Du får 1 eller 2X3 timers undervisning om ugen i 9 uger, altså i alt 27 eller 54 timers Yoga i sin mest holistiske form, som inkluderer Ayurvedisk Gå-massage, Pranayama, Bandhas, Upasanas og 2 serier af stillinger. Det hele foregår med respekt for din krop og der er stor fokus på, at du ikke overanstrenger dig selv (du opnår nemlig langt bedre resultater ved at være blid ved dig selv) Du kan se det som en form for fleksibelt og praktisk retreat, men hvor du stadig kan passe dit arbejde og din familie/venner.

Du har nu 3 muligheder for at være med:

1. Onsdagsholdet fra 19-22. Vi starter d. 25.3.20 og slutter d. 27.5.20. Pga. af påskeugen springer vi d. 8.4 over.

2. Søndagsholdet fra 19-22. Vi starter 22.3 og slutter den 7.6. Pga. diverse helligdage springer vi 12.4, 26.4 og 10.5 over.

3. Vær med på begge hold, så du får den fulde effekt og en langt større transformation. Du sparer samtidig 400 kr.

Hvis du har familie, kan det måske føles som meget tid væk fra dem 1-2 gange om ugen, men det er så vigtigt at vi gør noget godt for os selv og passer på vores krop og sind, så de kan holde til alt det pres vi lægger på dem i hverdagen og reglen er, at det som gavner dig, gavner din familie og menneskerne omkring dig generelt, de vil også få glæde af din fornyede energi.

Yogaen foregår i rolige og hyggelige omgivelser og med stearinlys, blomster og ild i brændeovnen i de kolde måneder. Det bliver et lille hold, med tid til nærvær og ro, på minimum 4 og max 5.

Yogamåtte, strop og tæpper sørger jeg for, så du skal bare komme i afslappet tøj, som du kan bevæge dig i og eventuelt tage en flaske vand med.

Prisen for 1 hold er 2699 kr. og 4999 kr. for begge hold incl. en skriftlig vejledning i Gå-massagen, (workshop i gå-massage, har en værdi af 990 kr.) så du kan udveksle med din mand/kone, ven/veninde eller børn. Det er muligt at opdele betalingen i 2. 1. rate betales ved tilmelding og 2. rate betales den 1. i den næste måned.

Tag din ven/veninde, mand/kone eller kollega med under armen, det er hyggeligt at følges og samtidig så sparer i hver 200 kr., når i melder jer til samtidig.

Betalingen skal ske på Mobilepay til Mærk Dig Selv Klinikken 95860. Skriv til mig, hvis du skal bruge et konto nr.

Du er tilmeldt et hold, når jeg har modtaget betalingen. Send mig samtidig en sms på 60679213 eller en mail på Trih86@hotmail.com.

Hvis jeg er nød til at aflyse en gang pga. sygdom og vi ikke sammen kan finde en erstatnings gang, så får du selvfølgelig dine penge retur for den gang, men derudover er der ingen fortrydelsesret eller refundering.

Der er gratis parkering og bus 307 har et stoppested 5 min. væk. OBS. Hvis du skal med bussen og vi ikke kan arrangere samkørsel, så rykker vi tiderne lidt, så det passer bedre med bussen.

Vi har en lille, rolig, kærlig og allergi-venlig hund, som ikke vil forstyrre os. 

Find vej:

Nødehegnet 34 i Nødebo. Drej ned ved det lille gadekær. Huset ligger som næstsidste hus, nede for enden af vejen til højre, ved træhegnet.

Bus 307 kører til og fra Hillerød st.

Udpluk af anbefalinger fra nogle af dem, som har gået på mine ugentlige yoga hold (Kan også læses på min facebookside):

"Jeg har gået til meditativ yoga hos Trine henover vinteren, hvilket har været virkelig dejligt. Min indledningsvise skepsis blev efter første gang vendt til en meget positiv oplevelse og noget jeg hver tirsdag glædede mig til.
I løbet af de 2 timer glemte jeg alt om stress og jag, opgaver derhjemme, arbejde og andre kedelige gøremål, jeg kom helt ned i gear, fik renset ud i sjælen og havde efter hver gang en utrolig dejlig følelse i kroppen.
Jeg har samtidig fået nogle gode redskaber ift. mit åndedrag, som jeg stadig bruger i hverdagen.
Trine er yderst dygtig til at guide én igennem de 2 timers seance og jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger."-Henriette Soltoft

"Det er så dejlig yoga ! Jeg får både yoga øvelser og sindet og åndedrættet arbejdet igennem. Der skiftes mellem yoga øvelser og afslapning .,,,, det er det der er det fantastiske . Åndedrættet er også med hele tiden. Jeg har mine øjne lukket i de 2 timer jeg er til yoga. Trine gennemgår kroppen til afslapning mellem hver yoga øvelse. Det er så afslappet og om vinteren er der ild i brændeovnen. Jeg elsker hendes yoga."-Dorte Martensen

"Tak for en virklig skøn yoga-form Fantastisk kvalitetstid for sig selv og med en super behagelig, dygtig og rolig underviser.
Tak Trine ❤️❤️ vi ses helt sikkert igen"-Lene Jørgensen

"Jeg kan kun give Trine mine bedste anbefalinger i forhold til yoga og terapiforløb. Hendes ugentlige yogatimer er som balsam for sjælen, hvor du via Trines guidede meditation under og mellem øvelserne opnår den fulde afslapning. Det foregår på en stille og rolig måde, hvor alle kan være med. Og det skal lige nævnes at Trine har den mest fantastiske rolige stemme, som gør, at du ikke kan undgå at blive afslappet."-Annika Møller